Nieuws

* Op zondag 1 oktober 2023 start de nieuwe maandelijkse JAARTRAINING MAGIE (zie Workshops). Op acht zondagen (in principe de laatste zondag van de maand) worden de volgende workshops gegeven: Numerologie; Tincturen en kruidenleer; Magie sieraden amuletten & krachtvoorwerpen; Heilige geometrie; Kristal deck maken & voorspellen; Handlijnkunde; Altaren & grids en rituelen; Akasha & edelsteen wands transformatie. De workshops vinden in een kleine groep van maximaal zes deelnemers plaats.

Bij elke workshop geef ik eerst een uitgebreide en gevarieerde inleiding in het onderwerp, waarna je samen met je medecursisten het geleerde in praktijk gaat brengen. Daarvoor is ruim voldoende materiaal aanwezig. Ook krijg je een uitgebreide reader mee met alle nodige informatie. Je gaat goed gevoed en voldaan met je schatten naar huis!

Zie, voor een indruk, ook de reviews bij de Jaartraining-info.

 * Mijn sieraden, met beschrijvingen en prijzen, vind je door te klikken op deze link.

* Inwijding shambala reiki op afstand. De inwijding kan perfect op afstand gedaan worden. Het is meestal sterker dan bij ‘live’ contact omdat er geen ruis tussen zit. Vooraf krijg je een uitgebreide reader. Voor al je vragen etc. kun je bij mij terecht en ook daarna! Zie Shambala reiki

* Ik geef op verzoek TAROT workshops. Dit zijn vier avonden of middagen, waarin ik de grondbeginselen van de tarot zal uitleggen. We werken met mijn favoriete deck: de Voyager Tarot van James Wanless. Er is volop ruimte om met elkaar te oefenen en je spiritualiteit te ontwikkelen. De kosten zijn €145 voor vier avonden/middagen (je zult nog wel een voyager deck moeten aanschaffen. Ik zal kijken of ik ze kan bestellen). De lessen worden in overleg vastgesteld. Je kunt je ook laten verrassen door een individueel kennismakingsconsult: levenspad tarot! (€15 voor een half uur!!!, geef je op. Wat brengt je dit jaar, waar sta je, wat zijn de blokkades. Wat is je hoogste doel, wat gaat je daarmee helpen? Etc.)

 * Video: REPORTAGE NH NIEUWS. Een kort filmpje over mijn amuletten en andere beschermende stenen.

* Voor een overzicht van de activiteiten zie de Agenda

Voor meer informatie mail.