Consulten

Bij mij kun je meerdere soorten consulten doen - ook combinaties! 

Na overleg over de mogelijkheden kijken we wat er nodig is om jou weer in je kracht te laten staan.

Handlijnkunde & numerologie & levenspad-tarot

Dit consult bestaat uit: Een duidelijke uitleg van jouw persoonlijke numerologie (die ik van te voren al heb uitgewerkt en die je ook mee naar huis krijgt), n.a.v. daarvan gaan we de handen bekijken. Om het plaatje helemaal duidelijk te krijgen leggen we vervolgens je levenspad-tarot. Dan valt het kwartje…

Kost: €150

Andere combinaties zijn ook mogelijk.

Tarot
Numerologie
Handlijnkunde
Edelstenen
Aromatherapie
Shambala Reiki

De prijs is:
€50 voor 30 minuten
€100 voor 60 minuten
€150 voor 90 minuten

Ik geef de consulten op diverse locaties, ook bij mij thuis, of in nader overleg bij jou thuis.

 

Reviews

"Een warme ontvangst bij Cecile thuis. Voorafgaand heeft zij al huiswerk gedaan, waardoor ze zich al goed in jou verdiept heeft en het consult nog dieper en verder kan gaan. Op een plezierige en ontspannen manier bespreekt ze al haar bevindingen met je. En dankzij de vertaling van Cecile maken je handen alles letterlijk en figuurlijk tastbaar, heel bijzonder! Antwoorden, bevestigingen, handvatten, gedragingen.....het leidt tot meer begrip voor jezelf...Gun het jezelf en ervaar het :-) "

Roanne Müller

"Het was voor mij een bijzondere ervaring. Ik was enorm verbaasd dat er zoveel herkenbare dingen van mijzelf te lezen waren in mijn handen. Daarnaast vond ik ook erg prettig dat je mijn valkuilen benoemde, maar ook mijn sterke kanten en eventuele ontwikkelpunten. Op deze manier kreeg ik ook een goed beeld over hoe ik bepaalde dingen beter kan aanpakken in mijn leven. Zoals leren omgaan met mijn emoties en die leren benoemen. Iets wat ik erg herken bij mijzelf en waar ik nu ook aan werk."

Jasmien Ismail

 

Voor meer informatie mail.