Shambhala Reiki

ShambalaMet de sterke energie van Shambhala heb je het geluk in eigen hand! Shambhala is een krachtige vorm van helende energie. Niet alleen brengt die balans, rust en genezing met zich mee, maar ook helpt die je bij je spirituele ontwikkeling. Het mooie van Shambhala is dat je het altijd bij je hebt. Hierdoor heb je het geluk letterlijk en figuurlijk in eigen hand. Waar je ook bent – in de bus of ergens in een wachtkamer – je kunt het overal toepassen. Het werkt op meerdere niveaus tegelijk, waardoor vijf minuten vaak al genoeg zijn om jezelf weer helemaal op te laden en in je eigen kracht te staan.

Shambhala kent vier verschillende ‘levels’ of inwijdingsgraden:

1: kennis over de achtergronden van Shambhala en het vermogen om jezelf of een ander te behandelen.

2: je eigen kracht wordt nog sterker en je ontvangt symbolen waarmee je op afstand kunt werken (en je dus ook anderen deze genezende energie toe kunt sturen vanuit je eigen omgeving).

3: het aantal symbolen wordt uitgebreid en verder leer je anderen in te wijden in de Shambhala 1.

4: dit is de Mastergraad.

De aanloop naar level 1 bestaat uit een cursusmiddag met uitleg en een inwijding. Bij elk level zijn een meditatie, een kristallegging en thee met iets lekkers inbegrepen. Aan het eind van de middag ontvang je een certificaat en een uitgebreide reader. Voor data zie de agenda.

Voor meer informatie mail.