Wie ben ik

Mijn naam is Cecile Thio. Mijn spiritualiteit heeft er al van jongs af aan in gezeten, maar werd vroeger nog niet goed begrepen. Daarom heb ik er toen nog niet veel mee gedaan. Na het afronden van de Rietveld Academie ben ik eerst aan de slag gegaan met mijn cateringbedrijf Delicious in Amsterdam, en wat later met het ontwerpen en verkopen van sieraden. Na het krijgen van kinderen ben ik minder als cateraar gaan werken en uiteindelijk daarmee gestopt.

ontwikkeling

Toen was het wel de juiste tijd om meer met mijn spiritualiteit te gaan werken. Na een inwijding in de reiki om mijn familie te kunnen genezen, is het spirituele in mij steeds meer gaan bloeien. Daarna heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder diverse vormen van healing, aromatherapie, verschillende soorten tarot, mediumschap, handlijnkunde en edelsteenkunde.

master

In de shambhala, kundalini en usui reiki ben ik master, waardoor ik anderen op alle levels kan inwijden. Verder werk ik graag met de voyager-tarot en edelstenen. Met edelstenen maak ik spirituele sieraden en amuletten, die door mij op een speciale manier worden opgeladen.

op maat

Ik maak graag voor jou speciaal iets op maat, waarbij ik meerdere vaardigheden gebruik om je beter in je eigen kracht te laten staan. Dit kan bijvoorbeeld zijn: bescherming tegen ongewenste energieën, een burn out, faalangst etc. Voor de workshops die ik geef: zie Workshops en mijn Agenda.

Video: REPORTAGE NH NIEUWS
Een kort filmpje over mijn amuletten en andere beschermende stenen.

Voor meer informatie mail.